Musculus minutus is een tweekleppigensoort uit de familie van de Mytilidae.Huber, M. (2012). Musculus minutus Scarlato, 1960. Geraadpleegd via: World Register of Marine Species op http://www.marinespecies.org/aphia.php?p=taxdetails&id=506147 De wetenschappelijke naam van de soort is voor het eerst geldig gepubliceerd in 1960 door Scarlato.

minutus